EVERYDAY

PASTA

ישראלית על האגם

פרחי זוקיני ועלי מרווה

מיוחדים

Specialità

כל יום אני מתפעלת מחדש מגינת הירק שלנו. לא ייאמן עד כמה פשוט לגדל לבד ירקות וכמה עצום הסיפוק לצאת לגינה עם סלסלה ומספרים ולחזור למטבח עם ירקות טריים. היום הגיע תורם של פרחי הזוקיני ועלי המרווה לרפד את הסלסלה ולמצוא עצמם במחבת עטופים בטמפורת בירה.

מצרכים:
10-12 פרחי זוקיני
10-12 עלי מרווה גדולים
1 כוס בירה קרה
1 כוס קמח
1 כף שמן זית
מלח ופלפל
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
שוטפים היטב את פרחי הזוקיני ועלי המרווה ומייבשים על גבי מגבת. מערבבים בקערה שמן זית, קמח, בירה, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה ודלילה. מחממים במחבת שמן לטיגון, טובלים את הפרחים והעלים בבלילה ומעבירים למחבת. מטגנים משני הצדדים עד להשמחה (כשתי דקות כל צד).



שבוע טוב וחג שמח!

  1. גברת ב"ש

    נשמע כל כך פשוט וכל כך טעים!

COMMENTS