EVERYDAY

PASTA

ישראלית על האגם

רביולי חגיגי

מתכונים

Ricette

זה מתכון הפסטה הראשון שאני מעלה לבלוג ולכן בחרתי במנה חגיגית, אלגנטית והכי חשוב-  טעימה! למדתי להכין אותה במטבח המקסים של חבר איטלקי חובב בישול רציני ומיד אימצתי אותה בחום למטבחי שלי.

מצרכים:

80-100 גרם רביולי במילוי דלעת/בשר לסועד
10 גרם חמאה לסועד
עלי מרווה
פטרוזיליה קצוצה דק
קליפת לימון מגוררת
עוגיות אמרטי (שקדים)

אופן ההכנה:

ממיסים בסיר חמאה לפי כמות הסועדים עם עלי מרווה (3-4 עלים גדולים). בסיר אחר מרתיחים מים עם מלח ומבשבלים את הרביולי לפי הוראות היצרן (רביולי טריים מוכנים ברגע שהם מתחילים לצוף במים). מעבירים את הרביולי המוכנים מהסיר ישר לקערה ומערבבים בעדינות יחד עם החמאה המומסת. מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעל כל מנה פטרוזיליה קצוצה, קליפת לימון מגוררת ופירורים של עוגיית אמרטי.

!Buonappetito

COMMENTS