EVERYDAY

PASTA

ישראלית על האגם

Cookie Monster

מתכונים

Ricette

שבת בבוקר יום יפה, הגברים למשפחת פצ'יני יצאו לעבודה בשטח, זמן מושלם להפגש במטבח עם הבנות כדי להכין עוגיות יום הולדת מקושטות. הכנו את הבצק:

220 גרם חמאה
120 גרם אבקת סוכר
1 ביצה
360 גרם קמח
½ כפית מלח
תמצית וניל

{מקציפים חמאה וסוכר, מוסיפים ביצה, תמצית וניל ולבסוף קמח ומלח עד לקבלת בצק אחיד. יוצרים כדור, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים.}

ביצת חופש מהתרנגולת של השכנה

Sabato mattina, gli uomini della famiglia Pezzini sono andati a lavorare, un'occasione fantastica per trovarci noi donne in cucina a preparare dei biscotti di compleanno decorati. Abbiamo preparato l'impasto:

220 grammi di burro
120 grammi di zucchero a velo
1 uovo
360 grammi di farina
½ cucchiaino di sale
vaniglia

{Frullare zucchero e burro, aggiungere l' uovo, vaniglia e alla fine la farina e il sale. Mescolare bene tutto, formare una palla, avvolgere nella pellicola e far riposare in frigo per due ore.}

בשבילי הכוכב זה אתה

בין כוס קפה לפרוסת עוגה ובעיקר הרבה קישקושים (בכל זאת, בנות..) הכנו קרם רויאל אייסינג לציפוי העוגיות:

1 חלבון
כ- 250 גרם אבקת סוכר
1 כפית מיץ לימון

{מערבבים היטב עד לקבלת קרם אחיד וסמיך.}

גם ביקרנו בגן חיות

Tra una tazza di caffe, una fetta di torta e soprattutto tante chiacchere (donne..) abbiamo preparato la glassa reale (Royal icing) per la decorazione dei biscotti:

1 albume
Circa 250 grammi di zucchero a velo
1 cucchiaino di succo di limone

{Mescolare il composto finché diventa denso come una crema.}

שקיות זילוף מאולתרות

את הקרם שהתקבל חילקנו בין מספר קעריות, עירבבנו עם צבעי מאכל והעברנו לשקיות זילוף מאולתרות משקיות לסנדוויצים. הוצאנו את הבצק מהקירור, רידדנו, קרצנו עוגיות ואפינו {150 מעלות כרבע שעה} עד שהבית התמלא בריח של עוגיות חמאה. אחרי שהתקררו לחלוטין התיישבנו סביב השולחן עם הקרמים הצבעוניים והעוגיות בשלל הצורות לשעת יצירה נעימה ומרגיעה להפליא.

Happy Hipo

Abbiamo diviso la crema ottenuta in ciotoline, mischiando con vari coloranti e preparando la glassa colorata in sacchettini di plastica (tasca da dolci fatta in casa).  Tolta la pasta dal frigo, steso l'impasto, ricavate delle sagome  con i diversi stampini e infornati i biscotti {150 gradi per circa 15 min} finchè la casa si è riempita del profumo di pasticceria. Dopo che si sono raffredati, ci siamo messe al tavolo con i colori per decorare i biscotti dando libero sfogo alla nostra fantasia.

יום הולדת שמח!

~ מזל טוב לילדי היום הולדת למשפחת פצ'יני ~ 

 ~ Tanti auguri ai festeggiati della famiglia Pezzini ~ 

  1. נטלי

    איזה יופי! הקישוטים ממש מדויקים ויפים, ממש אהבתי.

    נטלי

  2. שירה

    איזה יופי, ממש מעורר השראה!

  3. אפרתי

    מקסים! אני אנסה את המתכון, העוגיות נראות מעולה. לאחרונה קניתי חותכני עוגיות בצורת מכוניות והפיצי שלי בטירוף…
    צילומים כל כך יפים!
    לילה טוב

  4. טל

    איזה יופי! נוסף לרשימת ה to do למפלצת העוגיות הפרטית!
    כיף שם באיטליה עם התרנגולות של השכנה 🙂

  5. Nili Golan

    אתן מיקצועיות..
    ואני מקווה שרק בהכנה ולא באכילה, זה ממש מסוכן!!

  6. גברת ב"ש

    נראה מעולה!! בטח גם הבעל של עדנה אוהב עוגיות 🙂

  7. יובל

    וואי העוגיות מהממות! אהבתי את הקישוטים ממש אבל (במיוחד את אלה העגולות).

  8. תמר

    מקסים, מקסים, מקסים! מזל טוב לילדי יום ההולדת.
    מה עם המפה? היא כבר מלא זמן בכביסה.
    Bon Hiver!

  9. תתי

    העוגיות בתנור ברגעים אלו!!!

  10. איילה

    ניסיתי וזה יצא ממש טעים כל הבית התמלא ריח נפלא

  11. איילה

    ברור שכולל הקישוטים.. בורוד לבן וסגול… יצא מהמם.. וכולם התלהבו הכנתי לכבוד פורים והכנסתי את זה למשלוחי המנות. קיבלתי הרבה מחמאות וכמובן שנתתי קריידיט לבלוג המהמם שלך.

    1. Sharon
      Sharon

      רעיון מצויין למשלוח מנות! יש תמונות? אשמח לראות.. את מוזמנת לשלוח לי או להעלות בעמוד הפייסבוק 🙂

COMMENTS