סיגליות מסוכרות
לכבוד כניסתו הרשמית של האביב – פוסט סגלגל במיוחד. אחרי קרש הגיהוץ שקיבלתי מחמותי הפעם הגיעה מתנה שווה במיוחד! פרחי סיגליות מסוכרים הישר מהעיר פארמה (Parma) הנמצאת בצפון איטליה. מדובר בעלי כותרת של פרחים ממשפחת הסגלים אשר נקטפו בשעות הבוקר המוקדמות וצופו בסירופ סוכר. מתקבלת סוכריה בצורת עלי כותרת, סגולה, מנצנצת וריחנית במיוחד, מגישים אותה לצד הקפה או מקשטים איתה עוגת וקינוחים.
אני עוד לא החלטתי מתי ואיזה קינוח להכין ולקשט בסיגליות המסוכרות אבל בינתיים יצאתי לסיבוב בגינה לבדוק את מצב הסיגליות שלי.. שאולי יום אחד יהפכו גם הן לסוכריות.
לייק! איזה כיף (: