שבלולי זוקיני
עד שיצאו לי זוקיני משלי בגינת הירק החלטתי להתאמן על מתכוני קישואים כדי שיגיע הרגע בוא אלך לקטוף אותם ימתין להם המתכון המושלם. המתכון פשוט ומהיר וניתן לגוון עם הגבינות לפי מצב המקרר.
מצרכים:
4 זוקיני
5 כפות של גבינה קשה מגורדת
אורגנו
מלח ופלפל
1 חב' בצק עלים
אופן ההכנה:
חותכים את הזוקיני לקוביות קטנות ומטגנים עם כף שמן במחבת כ- 10 דקות. סוגרים את האש ומתבלים עם מלח, פלפל ואורגנו (יבש או טרי). מוסיפים את הגבינה לזוקיני ומערבבים- אני השתמשתי בתערובת של גבינת פרמזן, קוביות גבינה בולגרית ומעט גבינת ברי. פורסים את הבצק, מניחים עליו את התערובת באופן שווה ומגלגלים את הבצק לאורכו לרולדה. בעזרת סכין חדה חותכים לפרוסות בעובי 2 ס"מ. מסדרים בתבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות עד להשחמה.
נראה מעולה- אני אנסה גם 🙂
וואו!
איזה באסה שעברתי לתפריט נטול קמח לבן!!
אני לא הייתי שורדת..
בכל מקרה, יש בצק עלים מקמח מלא!
WOW נראה נפלא!!! גם אני אנסה…. תמשיכי להפתיע!